divendres, 19 de juny del 2009

Bon estiu!

Santa Gertrudis, 19 de juny de 2009

Benvolguts habitants del 4t Món:

M'he posat a escriure-us una carta d'acomiadament, una carta on poder posar tot el que m'heu fet viure i sentir en companyia vostra durant aquestos dos cursos. No sé si sabré fer-ho com voldria, si seré capaç de dir tot el que vull..., però ho intentaré.
Ha arribat el dia en què s'acaba el curs. Per una banda, tenc moltes ganes: fa molta calor, estau nerviosos i nervioses com mai, estic cansat... Per una altra banda... ja sabeu: m'ho he passat molt bé amb vosaltres, m'heu ajudat a aprendre molt, m'heu tractat i cuidat molt bé (quasi sempre, eh?), amés, junts (amb l'ajuda d'en Juanjo i dels papàs) hem estat capaços de fer un preciós estany,...tantes coses, que el llistat de fets que em dificulta dir-vos adéu, seria inacabable.
Estic molt content i orgullós, però molt, eh!?, d'haver estat el vostre mestre.
Esper que us hagi pogut ajudar a aprendre alguna cosa útil. Segur que cadascú ha aprés coses diferents dels altres. Ja sabeu que tots som diferents i que aprenem de manera diferent; que uns aprenem millor unes coses, i que altres aprenem millor unes altres. Ah! I també no tots i totes heu posat les mateixes ganes per aprendre, i això és un aspecte important.
Si voleu, tots i totes, sou capaços d'aconseguir tot el que vulgueu. Així que feu el favor de proposar-vos objectius realment bons i profitosos d'ara endavant.
Boixos...
Boixes...
BON ESTIU!

Albert.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Albert ets un gran mestre.jo també vuig un mestre com tu per la meva filla. gràcies per expressar el que sents, m'has fet plorar. chal

Anònim ha dit...

Albert ets el millor mestre. Ningun dels alumnes vol que no sigues el seu metre. T'estien molt. Mai t'olvidaran ni les mares.

Irene i Menta ha dit...

Albert has sigut el millor mestreper tots esper que l'any que ve estiguis a l'escola.

http://sarygo.blogspot.com ha dit...

Albert mai t'olvidarem esperem que estigues a l'escola per poder veuret. Ets el millor mestre. Adeu
Bon estiu!!!

neus costa ha dit...

albert ets el millor mestre de l´historia i jo ni ningun alubne teu tolvidara, per a jo as set em millor.
gracies per tot el que mas ensenyat.
BON ESTIU ADEU ATT:neus

Diego ha dit...

Alber hem apres molt de tu i volem que aquest any estigues a aquesta escola i aixi poderte veure i comparti lo que sentim amb tu mus as agradat molt.

Diego ha dit...

Albert man dit que te aniras de aquesta escola.Esper que aixo no siga veritat adeu i fins una altra vegada.

El 4t Món ha dit...

No ha pogut ser i durant el curs 2009-2010 estaré de mestre de 6è al CEIP Vénda d'Arabí a Santa Eulària.
Albert.

ELENA ha dit...

hola Albert estic trista perque ja no estas a l'escola per a mi eres un dels millors mestres perque expresavem tot el que sentiem amb tu, i esperc que sempre pensis que estirem sempre amb tu i mai t'olvidarem.

Elena Torres